- ανακαλύψτε μας -

Η σχολή χορού The Dance Studios δημιουργήθηκε με όραμα το τρίπτυχο dance-move-learn και έχοντας ως στόχο να μεταδώσει σε παιδιά και μεγάλους αγάπη, πάθος και γνώσεις για την τέχνη του χορού.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό απαρτίζεται από πιστοποιημένους δασκάλους με εμπειρία στη διδασκαλία χορού και ικανότητα διαμόρφωσης ιδανικών συνθηκών ευχάριστης και δημιουργικής μάθησης.

Η πολύπλευρη εκπαίδευση αποτελεί σήμερα απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη πορεία και για τον λόγο αυτό, στο βασικό πρόγραμμα της σχολής μας συμπεριλαμβάνεται όχι μόνο ο κλασσικός, αλλά και ο μοντέρνος χορός του συστήματος Imperial Society of Teachers of Dancing (I.S.T.D.) .

Μεταξύ των προγραμμάτων διδασκαλίας προσφέρονται ακόμη Μουσικοκινητική Αγωγή για παιδιά προσχολικής ηλικίας, Σύγχρονο, Hip Hop, Latin, Μusical Theater, Αργεντίνικο Τανγκο, Pilates & Power Dance, ενώ γίνεται προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις στις Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού, καθώς και για τα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια, όσον αφορά στις κατευθύνσεις χορού και θεάτρου.